_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Biscuiții ce îți păstrează silueta. Gata în 15 minute!

Rețeta pe care v-o propunem se gătește extrem de repede și este foarte potrivită pentru cazurile când oaspeții vă iau prin surprindere și trebuie repejor să-i serviți cu ceva, sau dacă pur și simplu vă plac dulciurile dar nu sunteți dispuși să pierdeți timpul pentru prepararea lor. Acești biscuiți de asemenea, sunt folositori pentru sănătate, și pot fi mâncați chiar și de cei care vor să-și păstreze silueta. Pentru prepararea acestor biscuiți delicioși veți avea nevoie doar de ingrediente simple și 15 minute disponibile.

bscvz

Ingrediente:

  • 2 banane mari coapte
  • 1 pahar de fulgi de ovăz
  • nuci, stafide, confiate (după gust)

Mod de preparare:

  1. Se curăță bananele, se pun într-un castron și se zdrobesc bine cu furculița. Se adaugă fulgii de ovăz și încă o dată se amestecă atent.
  2. Din acest amestec se formează biscuiții care se aranjează într-o tavă la fundul căreia se așterne o foaie de copt unsă cu ulei. Se dă la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 200 de grade.

Da, e foarte simplu, iar gustul său este cu adevărat delicios!

Vă dorim poftă bună dvs și prietenilor dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: