_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A amestecat mai multe straturi de cremă și ce a ieșit în final este uimitor. Privește!

A venit din nou vremea jocurilor din bucătărie și fiindcă tot e timpul sărbătorilor e și timpul să gătiți o minunată prăjitură cu care să uimiți musafirii. Azi învățați să gătiți o prăjitură zebră, cu mai multe straturi de cremă. Pentru aceasta veți avea nevoie de 2 căni de zahăr granulat, 2 linguri de praf de copt și o lingură de sare, o lingură de esență de vanilie, 4 ouă, o cană de lapte și 3 sferturi de cană de ulei vegetal, frișcă și geluri de coloranți de culori roz și negru. De asemenea, veți avea nevoie de 2 căni și jumătate de făină albă și de un pic de cremă albă, roz și un gel fondant negru, pentru decor.

Adăugați în mixer făina, zahărul, sarea și praful de copt și mixați 40 de secunde la viteză mică, apoi adăugați uleiul în timp de mixați. Adăugați ouăle și mixați, iar când mixul se întărește adăugați laptele și vanilia. Următorul pas este să divizați compoziția în trei părți, pentru colorare. O parte va trebui să conțină jumătate de compoziție, iar cealaltă jumătate va constitui încă două porții.

Colorați porțiile respectând pașii din clip, apoi lăsați la cuptor, la 165 de grade Celsius, prăjitura pentru aproximativ 40 de minute. Acoperiți apoi prăjitura cu frișcă albă și aplicați fondantul în forma de dungi de zebră. Apoi, după ce toate dungile sunt făcute, aplicați gelul roz pentru decor și totul este gata.

Urmăriți întregul tutorial aici!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Cookies Cupcakes and Cardio

Comentarii

Comentarii

error: