_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Folosiți muștar cu zahăr și nu vă veți recunoaște părul. O rețetă minune!

Din cele mai vechi timpuri muștarul a fost considerat un excelent stimulent de creștere a părului. Are proprietăți de ardere și de uscare, precum și absoarbe excesul de grăsime, îmbunătățește circulația sângelui, reglează funcționarea glandelor sebacee.

Multe femei s-au convins că aplicarea măștilor de păr cu muștar stimulează creșterea părului. Acest ingredient, însă trebuie folosit cu atenție ca să nu uscați prea tare pielea capului, să nu provocați apariția mătreții și a părului fragil.

Dacă sunteți alergic sau aveți piele sensibilă, trebuie să folosiți muștarul cu precauție. Este binevenit să faceți măști grase cu muștar, de exemplu, prin adăugarea uleiurilor esențiale, de măsline, de migdale, gălbenușului de ou, chefirului și altele.

j22

Masca pentru păr cu muștar și zahăr se prepară foarte simplu, dar totodată înfierbântă pielea și stimulează hrănirea rădăcinii părului. Muștarul va acționa mai puternic, dacă adăugați mai mult zahăr.

Mască de muștar cu zahăr

Aveți nevoie de

  • 2 linguri de pudră de muștar
  • 2 linguri de apă fierbinte
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 linguri de ulei de măsline sau de ricin sau alt ulei
  • 2 lingurițe de zahăr pudră

Mod de preparare și aplicare

  1. Amestecați toate ingredientele și formați o pastă omogenă.
  2. Aplicați masca pe pielea capului, deoarece muștarul trebuie să acționeze asupra pielii și a rădăcinilor părului.
  3. Evitați aplicarea muștarului pe capetele părului.
  4. După aplicare, îmbrăcați o căciuliță de polietilenă, apoi înfășurați cu un prosop sau batic.
  5. Lăsați masca să acționeze de la 15 minute până la o oră. Timpul depinde de cât de tare vă „arde”. Dacă puteți răbda, țineți cât mai mult.

De asemenea, foarte bine acționează și masca pentru păr cu muștar și zahăr fără ou. Acest ingredient poate fi înlocuit cu chefir sau ceapă dată prin răzătoare.

Recomandări privind aplicarea măștii

Când faceți prima dată această mască, lăsați-o să acționeze cel puțin 15 minute, chiar dacă vă arde tot capul. Nu se va întâmpla nimic grav, dar vă veți obișnui treptat și veți putea ține masca câte 30 de minute și chiar o oră, ceea ce este mult mai eficient.

Se recomandă ungerea capetelor părului cu ulei, deoarece masca poate usca părul. Dacă părul dvs este foarte gras, aplicați masca de două ori pe săptămână, ceea ce va reduce eliminarea grăsimii.

Tratamentul trebuie să dureze cel puțin 1 lună. Doar după această perioadă veți simți adevăratul efect al creșterii părului și fortificării acestuia. Dacă după aplicare veți simți puțin că vă arde pielea, înseamnă că masca începe să acționeze și rezultatul va fi pozitiv. Dacă vă arde pielea prea tare, atunci clătiți părul imediat.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: