_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Folosiți acest unguent timp de 2 săptămâni… Nu veți crede ochilor!

Acest unguent este o alternativă foarte bună la cosmeticele scumpe din magazine. Componentele acestui produs de mult timp au dovedit a fi eficiente chiar și împotriva celor mai profunde riduri. Prepararea acestui unguent nu necesită multă bătaie de cap, iar rezultatul va surprinde chiar și cele mai exigente doamne!мазь от морщин

Cremă magică antirid

Ingrediente:

  • 1/2 gălbenuș de ou
  • 2 lingurițe de ulei de migdale (poate fi înlocuit cu ulei de măsline)
  • 1 linguriță de sare de mare
  • 2 lingurițe decoct de mușețel
  • 1/2 linguriță de miere
  • lingurițe de vaselină cosmetică

Mod de preparare:

  1. Preparați mai întâi decoctul de mușețel. Pentru a face acest lucru, peste 1 lingură de mușețel uscat se toarnă 200 ml de apă. Se fierbe timp de 2-3 minute, după care se acoperă bine cu un prosop, se lasă la infuzat timp de 15 minute.
  2. Amestecați mierea cu uleiul, gălbenușul de ou și decoctul de mușețel.
  3. Frecați vaselina cu sarea.
  4. Combinați cele două amestecuri și amestecați bine. Produsul ar trebui să fie consistent și gras. Păstrați crema la frigider.

Aplicați unguentul pe față și pe gât cu mișcări ușoare, fără să frecați, timp de 30 minute. Ceea ce rămâne se poate șterge cu o bucată de pânză moale, umezită în apă minerală. Înainte de a începe procedura, verificați mai întâi dacă nu aveți alergie la mușețel, miere și sare, care fac parte din unguent, din păcate, nu li se potrivește persoanelor cu pielea sensibilă.

Utilizați acest unguent magic timp de 2 săptămâni și în mod garantat veți observa o schimbare în aspectul dumneavoastră. Păstrați tinerețea și frumusețea!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: