_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să explicați copiilor matematica ușor și simplu folosind piesele Lego

Constructorul  Lego este o minunăție. Cu acesta se pot juca și copii și maturii. Acesta dezvoltă imaginația, gândirea creativă și logică. Respectiv acesta poate fi folosit atât ca joc, cât și ca instrument de învățare.

O profesoară din Statele Unite, Alycia Zimmerman, folosește deseori cubulețele Lego pentru a învăța copii bazele matematicii. Cu ajutorul pieselor de Lego pot fi foarte ușor explicate fracțiile matematice: ce este o fracție și un întreg, precum și alte concepte matematice.

Как объяснить ребенку математику на кубиках Lego

În acest articol vă prezentăm câteva imagini pentru cei care s-au epuizat să le explice copiilor știința cifrelor și numerelor. Utilizând aceste piese copii vor învăța mai repede și vor fi entuziasmați de această metodă.

19325710-650-1449061127-lego-math-01-1

scholastic

scholastic

scholastic

Ridicarea la putere

Noțiunea de medie aritmetică

scholastic

De acum înocolo copilul nu se va mai plictisi la lecțiile de matematică.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: