_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

El a pus o copie a cheii pe capacul unei cutii de conservă. Priviți ce se întâmplă când începe să o taie…

Dacă ați pierdut vreodată cheia, probabil știți că deschiderea ușii de la casă, de la cutia poștală sau mașină este o mare bătaie de cap. De obicei trebuie să apelați la cineva dintre cunoscuți ca să vă ajute sau chiar să chemați un meșter sau să schimbați încuietoarea. Tot acest proces este destul de anevoios și uneori stresant. Însă cu ajutorul unui simplu truc dvs puteți amâna chemarea vreunui ajutor pentru câteva zile. Este foarte ușor să confecționați o copie a cheii de sine stătător și aveți nevoie doar de câteva materiale. Din păcate, această metodă poate fi folosită și de răufăcători, deci fiți atenți unde păstrați cheile.

mm4

Puneți cheia lângă un obiect plat pe o hârtie albă. Acest obiect poate fi orice: de la o monedă până la riglă. Aveți nevoie de el pentru măsurări exacte.

Faceți o poză a celor două obiecte, copiați-o în computer și printați-o. Probabil veți face mai multe încercări ca să reușiți să obțineți mărimea potrivită. Copia și originalul trebuie să fie exact de aceeași mărime.

Odată ce ați reușit să faceți copia, tăiați cu atenție imaginea cheii și lipiți-o pe capacul unei cutii de conserve sau al altui recipient de metal.

Acum priviți în acest video cum să tăiați cu mare grijă copia cheii confecționată de dvs.

O astfel de cheie de rezervă poate fi utilă oricând.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: DaveHax

Comentarii

Comentarii

error: