_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

El freacă tricoul său vechi și murdar cu această soluție. Rezultatul m-a convins să încerc și eu acest truc.

Fiind o persoană căreia îi place să fie activă, mă confrunt uneori cu un efect secundar neplăcut: petele de pe haine de la subraț.

Aceste pete sunt extrem de inestetice, dar nu-mi pot permite să-mi arunc hainele, de fiecare dată când acestea se pătează.

Din fericire, există o mulțime de sfaturi și tehnici geniale de îndepărtarea a petelor de pe haine, cum ar fi aceste trucuri ușoare și ieftine de eliminare a lor.

Iar când vine vorba de a scăpa de petele de transpirație, am acum o opțiune nouă minunată!

Această metodă inteligentă utilizează doar două ingrediente pentru a elimina aceste pete jenante: bicarbonat de sodiu și puțină apă oxigenată.

După ce veți freca cămășile cu acest amestec și le veți spăla în mod obișnuit, ele vor arăta ca noi.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cât de ușor și eficient poate fi acest truc de îndepărtare a petelor. Cu siguranță voi încerca acest truc cu toate hainele mele pătate. Sunt nerăbdător să pot ridica din nou brațele cu încredere!

Veți încerca acest truc incredibil pentru îndepărtarea petelor de la subraț? Scrieți-ne în comentarii.

Dacă vi se pare acest articol util, nu uitați să împărtășiți informațiile cu familia și prietenii.

 

Autor text:Perfect-ask.com

Sursa:littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: