_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a întins o eșarfă obișnuită, dar în ce se transformă aceasta câteva clipe mai târziu… Este uimitor!

În copilărie am locuit în Florida și aveam nevoie de doar câteva tricouri, niște pantaloni scurți și șlapi. Când eram mai mare m-am mutat cu traiul într-o zonă de nord și am fost foarte mirată când am văzut câte haine trebuie să schimb pentru fiecare anotimp. Aveam nevoie de un palton de toamnă, câteva pulovere pentru iarnă, niște cizme de ploaie pentru primăvară etc.

Era o adevărată povară să adun toate aceste haine în șifonierul meu și în același timp să cheltuiesc o groază de bani pe ele.

Am fost foarte impresionată când am descoperit un truc care îmi permite să transform o eșarfă nu prea groasă într-un accesoriu pentru toamnă și primăvară. Cel mai important este că poate fi creată foarte ușor. Trebuie să faceți doar câteva mișcări.

Priviți video de mai jos pentru mai multe detalii.


Cât este de minunat să porți un lucru în mai multe feluri!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: