_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a cusut 2 fâșii de stofă… Rezultatul m-a motivat să scot mașina de cusut din debara!

Eșarfa cu nod franțuzesc este elementul favorit din garderoba tuturor femeilor de afaceri. Acest accesoriu elegant nu doar diversifică ținuta, ci și protejează gâtul de vântul de toamnă. Astăzi, redacția nostră va împărtăși cu cititorii noștri fideli secretul confecționării eșarfei cu nod franțuzesc.

французская косынка своими руками

Această piesă vestimentară are două fețe, de aceea noi trebuie să unim 2 bucăți de material de aceeași dimensiune. De asemenea, pentru a confecționa o eșarfă cu nod franțuzesc putem folosi diferite tipuri de țesătură. De exemplu, pentru o față a eșarfei putem alege o țesătură cu un imprimeu neobișnuit, iar pentru cealaltă – o țesătură monocromatică.

Eșarfa cu nod franțuzesc

Veți avea nevoie de următoarele lucruri

 • un tipar de croitorie pe hârtie
 • fir de ață
 • o bucată de țesătură (puteți utiliza o eșarfă veche)
 • foarfece
 • riglă
 • creion
 • mașină de cusut

Instrucțiuni

 1. Faceți tiparul pentru eșarfă cu aceste mărimi.французская косынка своими руками
 2. Pliați materialul în jumătate (sau uniți 2 bucăți de materiale diferite), puneți deasupra tiparul, conturați liniile de tipar și tăiați fâșiile pentru viitoarea eșarfă.французская косынка своими руками
 3. Coaseți toate marginile, cu excepția celei mai mici laturi.
  французская косынка своими руками
 4. Întoarceți piesa aproape finisată pe față, pliați capătul scurt care să măsoare 5 cm și trageți o cusătură. În cele din urmă veți obține o eșarfă versatilă cu o cheotoare mică, cu multiple modalități de prindere.
  французская косынка своими руками

Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum se prinde corect o eșarfă cu nod franțuzesc.

Dacă v-a plăcut această idee cochetă de actualizare a garderobei, împărtășiți acest articol cu prietenele dvs.!

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: