_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a cumpărat aceste oglinzi extrem de ieftin. Acum priviți cum acestea i-au transformat sufrageria!

Ador să fac cumpărături, dar când este vorba de lucruri frumoase pentru casa mea, mă veți găsi mereu în căutarea unui chilipir sau încercând să găsesc o cale de a face ceva hand-made.

Credeți-mă, nu e vorba că nu aș vrea să cheltuiesc întregul meu salariu în magazinele specializate în decorațiuni interioare și accesorii pentru casă… dar cine are nevoie de ele atunci când se pot face produse similare cu foarte puțini bani? Videoclipul de mai jos ne învață cum să facem unele lucruri minunate pentru casă care să arate de parcă ar veni chiar de pe paginile unui catalog.

Puteți transforma cu ușurință o sufragerie cu ajutorul unei piese decorative home-made. Nimeni nu știe asta mai bine decât expertul în economisirea banilor, Kathryn, care acum ne va învăța cum să transformăm produse ieftine cumpărate în magazinele de vechituri, precum oglinzi și un bol din plastic la prețul de 1 dolar, în lucruri pentru casă care să pară mult mai scumpe.

Tot de ce aveți nevoie pentru aceste proiecte minunate puteți găsi la un magazin de vechituri!

Care dintre aceste proiecte veți încerca? Vă rugăm să răspândiți acest video, dacă vă plac proiectele DIY!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: DoItOnaDime

Comentarii

Comentarii

error: