_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a atârnat câteva țevi lungi din PVC pe perete și le-a vopsit… rezultatul final este impresionant!

Dacă ați avut vreodată de decorat o casă nouă, atunci știți cât de costisitor poate fi. Îmi amintesc că stabilisem un buget pentru lucrurile decorative pentru casă “esențiale” care m-a uimit. Era ca și cum fiecare lucru mic costa mult mai mult decât anticipasem! Iată de ce îmi place un proiect DIY foarte bun, care nu numai că mă ajută să economisesc o mulțime de bani, ci și, arată excelent. Există și un sentiment de mândrie știind că ai făcut de fapt tu însuți ceva!

Deci, dacă aveți nevoie de niște galerii lungi pentru perdele, dar nu doriți să faceți o gaură în portofel, Shelley Detton de la 7 Layer Studio are o soluție foarte inteligentă pentru dvs.! În timp ce Shelley încerca să-și dea seama cum să-și renoveze biroul cu un buget mic, ea a venit cu ideea de a folosi țevi din PVC în loc de galeriile obișnuite pentru draperii: “Nu am vrut să cheltuiesc o avere pe acești pereți și am vrut ca draperiile să acopere complet spațiul dintre ferestre, așa că știam că pot să scap cu câteva coturi de cuplare de 45 de grade din PVC și console galerii pentru perdele super ieftine”. pipe2

Ca țevile din PVC să arate ca niște adevărate galerii pentru perdele, ea pur și simplu le-a vopsit în negru folosind un spray vopsea pentru plastic. Ea a mai cumpărat două capete decorative pentru galerii, pe care le-a instalat după ce s-a uscat vopseaua. Odată ce procesul a fost finalizat și toate țevile au fost conectate, Shelley a prins de perete noile sale galerii și a adăugat câteva perdele.

Priviți rezultatul final!

pipe1

Impresionant! Nimeni nu ar fi ghicit vreodată că acestea sunt țevi ieftine de instalații sanitare! Sunt absolut uimitoare. Vă rugăm să dați un share acestui proiect uimitor!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error: