_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a luat nişte nasturi obişnuiţi şi a obţinut ceva extraordinar de frumos!

Probabil fiecare dintre noi are acasă o cutiuţă cu nasturi. Multe gospodine taie nasturii de pe hainele vechi şi le păstrează, că poate va fi nevoie de ei într-o bună zi.

Poate nu v-aţi gândit niciodată că nasturii sunt un material minunat pentru lucrurile făcute manual. Perfect-ask.com a pregătit pentru dumneavoastră o idee originală ce s-ar potrivi perfect cu sărbătorile de iarnă. Puteţi pregăti o atmosferă magică deja începând de azi!

Decoraţii din nasturiпуговицы

Veţi avea nevoie de:

 • figuri sferice din burete sau orice alt material
 • ace cu gămălie
 • nasturi de diferite culori
 • panglici
 • lipici

шар из пуговиц

Mod de confecţionare:

 1. Întâi de toate ar urma să decideţi care va fi culoarea decoraţiilor. Combinaţi nasturii în culorile dorite, de asemenea puteţi vopsi globuleţele înainte de a le decora.

 2. Pentru a putea atârna jucăria, faceţi o buclă din panglică şi ataşaţi-o de glob cu lipici.
  шар из пуговиц
 3. Fixați nasturii de glob cu ajutorul lipiciului sau cu acele cu gămălie. Asortaţi piesele de decoraţie după culoare şi după dimensiune. Daţi frâu liber creativităţii!
  шар из пуговиц
 4. Rezultatul va fi de-a dreptul uimitor!
  шар из пуговиц
 5. Iată câteva exemple fermecătoare

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

украшение из пуговиц

Într-adevăr, nimic nu bucură ochii mai mult decât lucrurile făcute cu mâinile tale! Ele emit o căldură deosebită, iar împodobirea bradului nu mai necesită cheltuieli mari dacă ştii să le faci singur acasă.
Dar voi cum înfrumuseţaţi pomul de Crăciun?

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: