_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a şters geamurile maşinii cu un cartof. Nu mi-aş fi imaginat vreodată un asemenea rezultat!

Umiditatea ridicată în automobil este o problemă care îi irită mult pe şoferi. Geamurile transpirate şi umezeala depusă în întreg salonul provoacă un mare disconfort.

Majoritatea şoferilor se resemnează că aceasta e o problemă inevitabilă în perioada toamnă-iarnă, dar redacţia Perfect-ask.com are convingerea că orice problemă poate fi soluţionată. De aceea noi vă propunem mijloace simple pentru a reduce excesul de umiditate. De acum geamurile maşinii dvs. vor fi transparente în orice sezon!

Cum protejezi geamurile automobilului de transpiraţie

1. Sare

Puneţi puţină sare în pungi mici de hârtie şi aşezaţi-le pe lângă geamuri. Puteţi folosi nişte şerveţele simple. Se ştie că sarea absoarbe foarte bine apa. Locul cel mai important pentru a aşeza sarea este, bineînţeles, sub parbriz.

соль

2. Cartof

Tăiaţi un cartof de-a lungul şi ştergeţi geamurile maşinii cu partea sa interioară, după care ştergeţi-le cu un prosop obişnuit. Stratul de protecţie din amidon este gata!

картофель

3. Ziar

Aşezaţi câteva file de ziar sub parbriz şi pe scaunele din spate. Hârtia va absorbi îndată umiditatea din habitaclu, iar geamurile nu vor mai transpira.

газета

4. Lămâie

Lămâia este o altă soluţie sigură împotriva excesului de umiditate. Ştergeţi geamurile maşinii cu partea interioară a lămâii, apoi ştergeţi-le cu un prosop. Nu va fi nici pomină de geamuri transpirate!

лимон

5. Cafea

Cafeaua pusă într-o pungă de plastic găurită este nu doar o soluţie împotriva umidităţii, dar şi un aromatizator de foarte plăcut!

кофе

6. Cremă de ras

Aplicaţi un strat subţire de cremă de ras pe geamurile maşinii, după care ştergeţi-le cu un şerveţel de hârtie sau cu un prosop. Veţi crea astfel un strat protector împotriva condensului.

крем для бритья

7. Scutece

Probabil cea mai bună soluţie dintre toate. Câteva scutece aşezate prin colţurile maşinii vor fi o soluţie sigură ca dvs. să intraţi cu plăcere dimineaţa în automobil.

подгузник

8. Hârtie pentru acuarelă

Câteva file de hârtie pentru acuarelă aşezate sub parbriz şi pe covoraşele de sub picioare vor reduce considerabil umiditatea din salon.

немецкая газета

9. Pastă de dinţi

Pasta de dinţi e o soluţie superbă pentru protejarea farurilor, pentru geamuri ea nu e potrivită. Ungeţi farurile cu pastă şi ştergeţi-le cu o cârpă. Farurile curate sunt un garant al siguranţei în trafic!

зубная паста

Automobilul este un loc cu totul special pentru şoferi şi trebuie să fie într-o stare corespunzătoare. Folosiţi aceste sfaturi, vă vor ajuta mult pe dvs. şi pe prietenii dvs.!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: