_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ea a înfășurat un fir de lână în jurul mâinii. Nu-mi venea să cred ochilor ce am văzut peste câteva minute!

Fularul cald este acel articol vestimentar care în zilele reci de iarnă ne prinde bine fiecăruia dintre noi. Dar, pentru a-l avea, nu e neapărat să puneți mâna pe andrele, sau să mergeți la cumpărături extenuante. Astăzi, vă vom arăta modul în care, în câteva ore puteți tricota un fular cool fără andrele.

Pentru a tricota cu mâinile, fără andrele și croșetă puteți utiliza orice tip de fire. Dacă veți folosi fire de ață groasă și pufoasă, atunci veți obține articole voluminoase, iar din fire subțiri veți obține ceva extraordinar de delicat.

E foarte simplu, nu? Când priveam acest filmuleț, mi-a venit dorința să mă apuc imediat să fac și eu un asemenea fular. Astfel de fulare sunt potrivite atât pentru ținutele casual cât și pentru cele elegante. Un fular frumos nu doar că va ține de cald, dar, de asemenea, va adăuga un șarm ținutei dvs. Iar cel mai important lucru este că procesul de creare nu este deloc complicat și este prezentat foarte detaliat în videoclipul de mai jos.

Încercați neapărat să tricotați un astfel de fular! Eu ador lucrurile tricotate!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Michaels Stores

Comentarii

Comentarii

error: