_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Disfuncția nervului sciatic: 2 metode simple de a scăpa de dureri.

Nervul sciatic își are rădăcina în zona lombară, trece prin coapse și ajunge la călcâie. Din acest motiv, în cazul compresiei nervului sciatic, durerile sunt foarte mari. De obicei, termenul „inflamarea/compresia nervului sciatic” înseamnă pierderea elasticității mușchilor părții posterioare a piciorului. Acest fenomen se asociază cu rigiditatea mușchilor cauzate de vârstă care poate începe de la 30-35 de ani.

Tratamentul, de obicei, presupune diagnosticarea corectă și prescrierea medicamentelor. Cel mai bine este să vă limitați doar la medicamente antiinflamatorii. Vestea cea bună este că exercițiile fizice de întindere și aplecare ajută foarte mult. Dacă în timpul tratamentului veți face câteva exerciții simple de extindere a mușchilor, atunci veți uita de durere.

Exerciții în caz de compresie a nervului sciatic

Exercițiile de extindere ajută foarte mult la calmarea inflamațiilor și la diminuarea durerilor. Desigur, că la început pot părea greu de executat, însă dacă le faceți lent veți avea succes.

Exercițiul Nr. 1

Culcați-vă pe o suprafață plană, îndoiți piciorul în care simțiți durerea și trageți-l atent spre umăr. Când veți simți extinderea mușchilor, încercați să mențineți această poziție 30 de secunde. Reveniți la poziția inițială, relaxați-vă și repetați exercițiul de 2 ori.

Exercițiul Nr. 2

Din poziție culcată îndoiți picioarele în genunchi și trageți-i spre piept fără a dezlipi bazinul de podea.

Încrucișați picioarele, după cum este arătat în imagine, apucați piciorul sănătos și trageți. Rețineți această poziție 30 de secunde și reveniți la poziția inițială. Repetați exercițiul de 2 ori.

Țineți minte că mișcarea este cel mai bun remediu împotriva sciaticii, indiferent cât de straniu ar părea. Prin exerciții stimulați circulația sangvină, îndepărtați blocajele de mușchi și astfel creșteți probabilitatea însănătoșirii.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: