_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dieta secretă de slăbire rapidă: minus 5 kg în 2 zile!

Pătrunjelul – una dintre cele mai preferate verdețuri, însă puțini cunosc că consumul acestuia doar la sezon nu este suficient pentru organism.

Doctorul american John R. Christopher este un bun cunoscător al medicamentelor pe bază naturistă. El deseori recomandă pătrunjelul ca remediu pentru afecțiunile rinichilor.

Doctorul Christopher consideră că pătrunjelul este un aliat de încredere în lupta cu afecțiunile ce țin de micțiuni și rinichi, totodată are proprietăți anti-cancerigene.

În calitate de medicament pot fi folosite atât rădăcinile, cât și frunzele pătrunjelului. Există multe rețete de tratament pe bază de ceai de pătrunjel, care vă ajută în lupta cu kilogramele în plus. Iar noi suntem gata să vă împărtășim una din aceste rețete.

1

Dietă de slăbire

Ingrediente

  • 1 l de apă
  • 5 linguri de pătrunjel

Mod de preparare și administrare

  1. Mărunțiți pătrunjelul proaspăt.
  2. Fierbeți într-un castron un litru de apă.
  3. Luați castronul de pe foc și puneți pătrunjelul.
  4. Lăsați să se infuzeze pentru 15-20 de minute.

Ceaiul de pătrunjel poate fi consumat atât cald, cât și rece. Dacă doriți puteți adăuga o felie de lămâie sau suc de lămâie. Consumați 250 ml de ceai cu 20 de minute înainte de masă.

Durata tratamentului este de 2 săptămâni, după care faceți o pauză de o lună. Slăbirea cu ajutorul ceaiului de pătrunjel va avea rezultate bune, dar cel mai potrivit este să aveți un regim alimentar hipocaloric și să faceți sport.

Înainte de aplica dieta cu ceai de pătrunjel, consultați medicul de familie. Pătrunjelul în cantități mari este contraindicat persoanelor cu afecțiuni renale cronice, ce prezintă acutizări, precum și femeilor însărcinate.

„Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: