_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Despre femei fie deloc, fie ca Honore de Balzac

Honoré de Balzac era un mare amator de cafea și putea consuma aproximativ 50 de cești într-o zi. El mai avea o patimă – femeile frumoase independente peste 30 de ani. Anume această vârstă a fost numită balzaciană.

În acest articol am prezentat spusele sale despre reprezentantele sexului frumos. Probabil, el este un adevărat cunoscător al psihologiei feminine.

О женщинах либо никак, либо как Оноре де Бальзак

1. Incapacitatea bărbatului de a face din soția sa o amantă, dă dovadă de inferioritatea lui. Trebuie să găsiți într-o singură femeie toate femeile.

2. Femeia poate arăta totul prin mersul său, fără a arăta ceva mai mult.

3. Femaia care râde de soțul său, nu poate să-l iubească mai mult.

4. Femeia cunoaște chipul bărbatului iubit la fel de bine precum marinarul cunoaște marea.

5. Gelosul se îndoiește, de fapt, nu de soția sa, dar de el însuși.

6. Nimeni nu iubește o femeie pentru tinerețe sau maturitate, pentru frumusețe sau urâțenie, pentru prostie sau înțelepciune; nu este iubită pentru ceva, dar pur și simplu este iubită.

7. Cel care poate conduce o femeie, poate conduce și un stat.

8. Doar ultima dragoste a femeii poate fi comparată cu prima dragoste a bărbatului.

9. Bărbatul pierde, chiar dacă nu câștigă nimic. Femeia câștigă, chiar dacă nu pierde nimci.

10. Femeii îi place să câștige un bărbat, care aparține alteia.

11. Nimeni nu devine prietenul unei femei, dacă poate fi amantul ei.

12. Este absurd să se considere că un bărbat nu poate fi mereu fericit cu aceeași femeie. Este echivalent cu afirmația că un muzician bun are nevoie de câteva vioare pentru a cânta un cântec.

13. Femeilor le este caracteristic să dovedească imposibilul pe baza posibilului și să nege evidentul bazându-se pe intuiție.

14. Chiar și cele mai sincere mărturii ale unei femei au câteva lucruri trecute sub tăcere.

15. Femeia trebuie să aparțină acelui bărbat, care o va elibera de probleme.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: