_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Câteva curiozități despre copiii născuți în data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni!

Acești copii sunt capabili să le dea foarte multe părinților. Acești copii se află sub influența Soarelui.  Ei sunt puternici și activi, înțeleg și învață totul destul de rapid. Ei sunt foarte curioși și au o minte iscoditoare. Ei au o gândire diferită față de alți copii de aceeași vârstă cu ei. Au o dorință puternică de a încerca totul și nu doresc ca cineva să-i oprească.

1

Născuții în aceste zile sunt îngrijorați mai mult de autoritatea părinților sau a profesorilor, din cauza faptului că trebuie să li se supună. Mulți adulți sunt puși în situații incomode din cauza întrebărilor deștepte puse de copii născuți pe data de 1, 10, 19 și 28 a oricărei luni. Ei își cunosc puterea lor lăuntrică și primesc plăcere din faptul că se evidențiază din mulțime. Ei deseori îi fac pe cei din jur să se mire și să râdă. Deși ei trebuie dezobișnuiți de egoismul lor deschis, în special ce ține de copiii născuți pe data de 19 și 28 al oricărei luni.

Acești copii au nevoie de atenție și grijă sporită. Sarcina părinților este de a-i ajuta să descopere stima față de sine. Este important ca părinții să încurajeze viziunile lor asupra vieții.

Voința acestor copii constă în calitățile lor pozitive. Pentru ei este important ca adulții și profesorii să le creeze noi provocări și să le ofere oportunități de studiu. Acești copii au nevoie să fie ascultați. Ei au nevoie de spațiu pentru a testa ideile lor în practică. În același timp, ei au nevoie de un public care să fie dispus să asculte și să accepte cercetările lor neașteptate.

Cea mai mare problemă pentru copii născuți pe data de 1, 10, 19, și 28 a oricărei luni este să învețe să trăiască în societate și să înțeleagă că ei nu sunt întotdeauna corecți. Pentru a-i ajuta să-și formeze propria lor personalitate unică și să evite indiferența față de alții, este binevenit să li se permită să se comporte ca un adult. Pentru această încredere acești copii vă vor mulțumi. Ei au uneori atât de mult încrederea în sine că adulții pur și simplu nu acordă atenție necesității lor de a fi sprijiniți. Părinții trebuie să fie atenți cu acești copii, prin tandrețe și răbdare, ei trebuie ajutați să depășească încercările lor de a se izola și de a se închide în sine.

Acești copii sunt adesea foarte fericiți în singurătate. Ei au nevoie doar să comunice cu oamenii care au intuiție. Astfel de copii pot oferi părinților lor foarte multe. Ei trebuie să învețe să fie răbdători cu părinții lor, iar părinții acestor copii nu trebuie să se teamă să le ofere diferite opțiuni pentru folosirea timpului liber. Dacă mama sau tata unui astfel de copil sunt personalități puternice, există șansă ca el să-și respecte părinții și le va merge singur la întâmpinare. Toți vor beneficia din acest lucru și vor fi fericiți.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: