_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dansul fetelor pur și simplu te va lăsa fără cuvinte…

Acest dans te va lăsa fără cuvinte, iar motivele sunt diverse. Unul dintre ele este faptul că mișcările pe care le vei vedea sunt incredibile, însă un motiv cu mult mai important este reprezentat de persoanele care fac acele mișcări și de cauza susținută de acestea.

Balerinele dansează împreună cu persoane invalide, bolnave și țintuite în scaune cu rotile, aducând un zâmbet pe fața lor. Iată despre ce este vorba! Fericirea ce se citește în ochii persoanelor care participă la acest dans te va copleși și nu te va interesa decât modul în care câteva persoane binevoitoare au decis să se implice într-o campanie așa minunată care să bucure oamenii aflați în situații nu tocmai fericite.

Privește întreaga poveste în videoclip!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Revere Dance Studio – Cincinnati

Comentarii

Comentarii

error: