_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă veți pune sub limbă acest remediu înainte de culcare, dimineața nu veți fi niciodată obosit

Dacă te-ai trezit vreodată morocănos și obosit, atunci noi avem ceva special pentru tine. În mod ideal, ar trebui să dormim aproximativ 8 ore pe zi, dar viața ne pune în față mereu noi provocări. Respectiv, mulți dintre noi abia închid ochii pentru vreo 6 ore și sunt mereu epuizați pe parcursul zilei. Ce este de făcut? Surprinzător, dar remediul poate fi sarea! Sarea?! Într-adevăr, dar nu orice sare (desigur că nu sarea rafinată de masă pe care o avem cu toții). Sarea care poate face magie este Sarea Roză de Himalaya. Aceasta ajută organismul nostru să fie mai alcalin, așa încât să poată lupta mai eficient cu bolile. De asemenea, ne ajută să reglăm nivelul de serotonină pentru a face față depresiei și nu în ultimul rând ajută la reglarea nivelul de melatonină pentru a ne ajuta să dormim mai bine. Uimitor!

Cum se prepară remediul

Aveți nevoie de

  • 5 linguri de miere
  • 1 linguriță de Sare Roză de Himalaya

Mod de preparare și aplicare

  1. Păstrați amestecul într-un recipient.
  2. Puneți câte puțin din acest remediu sub limbă înainte de a merge la culcare și ar trebui să se îmbunătățească calitatea somnului. Încercați neapărat!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error: