_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată ce se va întâmpla dacă înmuiați picioarele în oțet de mere… Este uimitor!

Am o prietenă care este o mare amatoare a oțetului de mere. Când am întrebat-o prima dată despre acesta, mi-a făcut o listă lungă lungă despre cum poate fi utilizat și cât este de folositor. Mă gândeam cum oare poate schimba oțetul viața unui om. Însă tot mai multe persoane îmi povesteau despre efectele miraculoase ale acestuia. Poate într-adevăr are ceva deosebit? Am făcut singură o mică cercetare și într-adevăr m-am convins de beneficiile oțetului.

Totuși, care este diferența dintre oțetul alb și cel de mere? Ambele tipuri de oțet sunt produse în același fel și te fac să te încrețești când le guști. Oțetul alb este produs din grâu care fermentează sau alcool etilic, astfel acest tip de oțet conține acid acetic. Oțetul de mere este produs din mere care fermentează și conține acid citric, acid formic, acid malic, acid lactic și acid succinic, precum și acid acetic. Însă un moment important! Fiind preparat din mere, acest oțet conține antioxidanți numiți polifenoli care sunt benefici pentru sănătate!

vin1

Deci, cum puteți să utilizați oțetul de mere? Acest lichid de aur dezinfectează rănile, tratează mătreața, dă energie.

Priviți video de mai jos pentru a afla în câte moduri poate fi utilizat oțetul de mere și cum vă poate schimba viața spre bine!

Vă dorim să fiți sănătoși și energici!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error: