_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Dacă doriţi elemente originale pentru decorarea grădinii – alegeţi gabioanele!

Dacă sunteţi un cititor fidel al siteului nostru, cu siguranţă aveţi gusturi rafinate şi un simţ fin al frumosului. Redacţia noastră vine astăzi cu o nouă idee pentru dvs., care devine din ce în ce mai populară în designul spaţiilor libere.

Gabioanele reprezintă coşuri din plasă metalică umplute cu pietre decorative, care sunt utilizate pentru amenajarea spaţiilor libere atât în mediul urban, cât şi în cel rural.

Puteţi crea gabioane de diferite forme şi de diferite culori, căci atât plasa cât şi umplutura o puteţi alege după preferinţele dvs. De asemenea ele pot fi folosite pentru creşterea florilor, făcând astfel ca formele şi atmosfera creată de aceste elemente de decor să se limiteze doar la imaginaţia dvs.!

amenajari 2

amenajari 3

amenajari 4

amenajari 5

amenajari 6

amenajari 7

amenajari 8

amenajari 9

amenajari 1

Dacă sunteţi adept al frumosului şi originalului, gabioanele vă pot fi un bun prieten în realizarea unui design superb al locuinţei dvs., fie că e vorba de grădină, balcon, sau alte locuri care vor impresiona vecinii şi oaspeţii dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: