_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Curăță vasul de toaletă cu doar două ingrediente naturale

Produsele de curățare din comerț conțin un număr mare de substanțe chimice, care sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră. Prin urmare, cel mai bun, și mai economic mod de a curăța toaleta este de a utiliza ingrediente naturale și sigure.

Printre ele se numără și un puternic duet format din oțet și bicarbonat de sodiu, care va ajuta la curățarea vasului și nu va dăuna sănătății. Cu siguranță, este bine să cunoaștem aceste trucuri, chiar dacă totul este în ordine!

Curățare vasului de toaletă cu ajutorul ingredientelor naturale

очистка унитаза
Pentru a curăța vasul de toaletă turnați în el un pahar de oțet și adăugați o mână de bicarbonat de sodiu. Se va forma o spumă, care trebuie lăsată timp de 10-15 minute. Apoi frecați totul cu o perie. Și cum vi se pare rezultatul?

Pentru prevenirea blocajelor presărați în vasul de toaletă un pahar de bicarbonat de sodiu și turnați deasupra un pahar de oțet. Pentru a spori efectul, adăugați și o jumătate de pahar de sare. După 20 de minute îndepărtați toată spuma cu un litru de de apă clocotită.

Oțetul și bicarbonatul de sodiu sunt soluții de curățare excelente chiar dacă sunt utilizate separat! Oțetul dezinfectează minuțios și elimină mirosul neplăcut iar bicarbonatul de sodiu albește toaleta și îi redă strălucire. Acum, imaginați-vă ce se va întâmpla atunci când aceste două componente își vor uni forțele!

Așa cum se spune: “Cartea de vizită a locuinței nu este renovarea nouă, nici mâncarea gustoasă, dar vasul de toaletă curat” … Nu-i așa că avem dreptate? Nu are rost să utilizați produse de uz casnic scumpe și nocive, atunci când există soluții simple accesibile pentru toată lumea!

Acum nu vă veți mai confrunta cu o astfel de problemă murdar! Împărtășiți acest sfat cu prietenii și familia.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: