_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să-ți împrospătezi sufrageria în cel mai simplu mod! Schimbă parfumul camerei cu doar 4 ingrediente!

În acest videoclip o să învățăm cum să păstrăm mirosul din casă cât mai fresh și cât mai frumos posibil, pentru ca atmosfera să fie mereu proaspătă și plină de veselie. Uneori mirosurile neplăcute își fac loc și e greu să scăpăm de ele din varii motive. Poate fi vorba de lipsa timpului pentru o curățenie sau poate fi vorba de imposibilitatea de a aerisi camera în acele momente, așa încât va trebui să apelăm la alte metode.

Una dintre cele mai bune metode este odorizantul de cameră. Acesta este însă un produs pe care ni-l putem face foarte bine și singuri. Priviți în acest videoclip cum! Aveți nevoie doar de 4 ingrediente. O să avem nevoie de o sticlă cu gât îngust, un ulei de floarea soarelui, bețele de lemn și un ulei parfumat cu aroma preferată.

Toarnă o cană de 200 grame de ulei de floarea soarelui și adaugă în el câte o linguriță din fiecare ulei parfumat pe care dorești sa îl folosești. Adaugă totul în sticlă și pune bețele în el. Asta a fost tot! Acum te vei putea bucura de un miros frumos întreaga zi.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: WhatsUpMoms

Comentarii

Comentarii

error: