_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să recunoști un atac de cord cu o lună înainte ca el să aibă loc!

Cel mai important este să fiți precauți!

1306-2 (1)

Cunoașteți care este cauza principală în cazul decesului precoce în lumea modernă? Atacul de cord!

Modul de viață încordat, deprinderea de a mânca nesănătos și lipsa somnului… Noi singuri creăm circumstanțe favorabile pentru dezvoltarea acestei boli, simptomele căreia se intensifică tot mai mult cu anii.

Aici nu vom vorbi despre modul de viață sănătos pe care ar trebui să-l ducem și nici despre diminuarea stărilor nervoase pe care le avem.

Vom discuta despre simptomele care ne avertizează de un viitor pericol de sănătate, cu cel puțin cu o lună înainte ca acesta să aibă loc. Luați aminte la aceste semne de înștiințare.

Oboseala.

Atunci când se îngustează arterele, inima primește mai puțin sânge ca înainte. Acest proces complică funcționarea sistemului circulator. Și primul simptom al acestor probleme este starea somnolentă și oboseala cronică.

Respirația greoaie.

Dacă inima nu primește destul sânge, înseamnă că plămânii nu primesc suficient oxigen ca să funcționeze obișnuit.

Aceste două sisteme sunt dependente unul de altul. Unul nu poate lucra bine fără altul. Deci atunci când depistați că aveți probleme cu respirația, consultați îndată un medic.

Slăbiciunea.

Dacă simțiți o slăbiciune în tot corpul, să știți că în artere este mai puțin sânge. Mușchii nu primesc cantități suficiente de oxigen și substanțe nutritive. Deci dacă simțiți adesea stări de amețeală puternică fără un motiv cunoscut pentru ele, deja este o alarmă a unei eventuale probleme cu sistemul cardiovascular.

Amețeli și transpirație rece.

Deficitul de sânge în creier este foarte periculos pentru viață. Dacă simțiți adesea că corpul transpiră cu o transpirație rece, și des suferiți amețeli. Nu ignorați aceste simptome și mergeți imediat la un medic.

 Presiune în piept.

Dacă aveți senzația de presiune excesivă în piept, și un disconfort în zona cutiei toracice, aceasta este foarte rău. Aceste simptome cu timpul pot apărea mai des, și vor fi mai greu de suportat. Dacă le ignorați, vă puteți întâlni față în față cu un atac de cord.

Sindromul de frig.

Dacă periodic, apare răceala sau gripa fără nici-un motiv clar, acesta poate prevesti apropierea unui atac de cord. Multe persoane după ce au avut un atac de cord, au spus că înainte ca acesta să se întâmple, au simțit stări bruște de frig și frisoane inexplicabile.

Cum să trecem peste aceasta!

 

Dacă ați trecut prin aceste simptome sau cunoașteți pe cineva apropiat care le-a avut, adresați-vă imediat pentru ajutor la un medic. Cea mai bună metodă de a preveni un atac de cord, este de a observa din timp simptomele lui și a începe tratamentul profilactic.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: