_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să obțineți un abdomen plat cu ajutorul unei tehnici uimitoare. Nu este vorba de exerciții sau de dietă!

Am o prietenă invidiată de multe persoane pentru abdomenul său plat. Cum este posibil să reușești să păstrezi un abdomen atât de perfect chiar și după naștere? Ea nu a practicat niciodată sportul de performanță și nici suplă nu o putem numi… Odată ce am început să vorbim despre asta am și aflat un lucru foarte interesant!

După cum s-a dovedit, prietena mea reușește să-și mențină mușchii abdominali tonifiați cu ajutorul unei tehnici simple și ușoare. Pentru realizarea acestei  tehnici este nevoie doar de o oglindă!

плоский живот

Cum să obțineți un abdomen plat

Știm cu toții că pentru a avea mușchii abdominali fermi trebuie să facem abdomene. Desigur, rezultatele sunt evidente, atâta timp cât faceți sport și țineți dietă. Dar, dacă din anumite motive, nu aveți timp să faceți exerciții în mod regulat, burta va părea umflată…

Ca abdomenul să fie plat și tonifiat, trebuie să înțelegeți un lucru: nu este suficient doar să faceți exerciții pentru mușchii din această zonă. Abdomenul perfect este reflectarea unui stil de viață sănătos!

Trebuie să consumați mai puțină sare, în mod ideal ar fi să renunțați complet la sare. Este foarte important să beți pe stomacul gol ​​cel puțin 1 pahar de apă, sau chiar 2 pahare de apă cu zeamă de lămâie. Trebuie să mâncați mai multe fructe și legume, care sunt bune pentru curățarea intestinelor.

De asemenea, trebuie să antrenați mușchii interni ai abdomenului cu ajutorul unei simple metode! Poziționați-vă în fața unei oglinzi și trageți burta maxim posibil. Țineți-vă respirația și rămâneți cu burta trasă către interior cât mai mult. De fiecare dată, când treceți prin fața unei oglinzi, efectuați acest exercițiu!

Prietena mi-a spus că această tehnică a ajutat-o ​​să obțină un abdomen perfect. Tuturor femeilor le place să se uite în oglindă și fac acest lucru destul de des. Iar dacă veți lega de acest obicei o ușoară mișcare pentru întărirea mușchilor abdominali, puteți obține rezultate uimitoare! Deja peste o lună se va contura o talie subțire dacă veți efectua zilnic aceste mișcări de tragere a burții către interior.

Nu e vorba de magie – secretul constă în faptul că tragerea obișnuită a abdomenului este de fapt un antrenament intensiv. Această mișcare simplă prezintă o formă de masaj intern, masaj al organelor interne, inclusiv a stomacului și a intestinelor: ele încep să funcționeze corect, ajutându-vă să pierdeți în greutate în zona abdominală. Mușchii care sunt supuși unor eforturi de intensitate mică dar cu o repetitivitate zilnică, cu timpul formează un abdomen frumos cu „cubulețe”.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: