_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum să atrageți bani în casă. Un secret pe care mi l-a spus bunica mea!

Tripla broască țestoasă este un adevărat talisman care aduce proprietarului mijloace bănești, precum și succes în carieră. Figurina constă din trei broaște țestoase care simbolizează generația unei familii.

Acest talisman, de asemenea, consolidează relațiile dintre membrii familiei. Acest obiect este necesar, în special, celor care locuiesc cu bunicii.

Talisman care aduce bani

талисман денежного благополучия

Talismanul începe să acționeze foarte încet pentru proprietar. Totul începe de la un venit mic, dar cu timpul fiecare membru începe să simtă o creștere lentă dar stabilă a venitului și a nivelului de trai.

талисман денежного благополучия

Figurina trebuie amplasată în partea de nord a locuinței, deoarece este cel mai potrivit loc pentru atragerea mijloacelor financiare. Nu se recomandă amplasarea talismanului în dormitor sau în camera copiilor. Cel mai potrivit loc pentru păstrarea amuletei care aduce bani este camera de zi.

талисман денежного благополучия

Succesul tău depinde de tine însuți, iar talismanul este o superstiție care te influențează în măsura în care crezi în el.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: