_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cum își educă japonezii copiii. Oare ei chiar nu plâng niciodată și sunt mereu ascultători?

Ar fi bine să luăm aminte la unele elemente specifice de educare a copiilor în Japonia. Primul lucru care este observat de un vizitator în Japonia este faptul că copii nu fac capricii, iar părinții nu îi ceartă. Cum se întâmplă așa ceva și cum apare respectul între generații poate fi înțeles privind la modul de educare a copiilor în această țară.

Как воспитывают детей японцы, что они не плачут и всегда слушаются?

Din cele mai vechi timpuri, japonezele nu reușeau să le facă pe toate odată, de exemplu, să lucreze în câmp sau prin casă și să-și educe copiii, de aceea ele făceau aceste lucruri în același timp. Copilul era agățat de mamă cu o țesătură specială și o însoțea în timpul tuturor activităților. În acest timp, mama nu înceta să spună cu voce ceea ce făcea și nu înceta să vorbească cu copilul. Astfel copilul se considera inclus în toate procesele și se dezvolta continuu. De multe ori în Japonia se întâmpla că inițial copilul învăța să vorbească, iar apoi să meargă.

Как воспитывают детей японцы, что они не плачут и всегда слушаются?

Tradiția de a purta cu sine oriunde copilul și de a vorbi cu el se păstrează și în zilele noastre. În magazinele din Japonia există o varietate mare de îmbrăcăminte pentru a putea purta cu sine copilul. Aceasta include: buzunare mari, sling-uri speciale și haine de iarnă cu două glugi.

Как воспитывают детей японцы, что они не плачут и всегда слушаются?

În Japonia contemporană de educarea copiilor se ocupă nu doar mama. Este obișnuit ca și bărbatul să aibă grijă de copii. În această țară nu se acceptă neacordarea atenției copiilor și neoferirea contactului trupesc. Copii dorm cu părinții până pe la vârsta de 10 ani.

Как воспитывают детей японцы, что они не плачут и всегда слушаются?

De asemenea, copiilor li se educă noțiunea de a nu încurca celorlalți, să fie liniștiți, amabili, la fel ca ceilalți. Japonezii nu își exprimă emoțiile în cuvinte, ei își exprimă nemulțumirea prin privire sau intonație. Copii pot să înțeleagă foarte ușor că părinții nu acceptă comportamentul lor și de cele mai multe ori încearcă să se corecteze.

În lumea contemporată femeile japoneze cu copii mici fie nu muncesc, fie își găsesc un serviciu parțial pentru a se dedica copiilor.

Как воспитывают детей японцы, что они не плачут и всегда слушаются?

În concluzie, putem spune că în Japonia copiii primesc o multă căldură părintească, dragoste și grijă, ceea ce influențează asupra comportamentului și sentimentelor lor. Totodată, datorită culturii lor japonezii nu își manifestă vulcanic emoțiile lor, dar se străduie să fie liniștiți și de aceea plâng mai puțin.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: