_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult… Gânduri valoroase ale unui înțelept despre puterea darului

Scriptura ne învață să dăm, fără să nădăjduim nimic în schimb. Această învățătură este corectă. Dar ca să dăruiești ceva, trebuie să ai ce dărui. Și nu contează ce oferi și cât de mult. Important este cu câtă sinceritate faci acest lucru. Atunci legea Universului, căreia i se supune întreaga creație, începe să acționeze. Dacă dăruiești ceva, oricât de neînsemnat ar fi acest lucru, Dumnezeu neapărat îți va răsplăti generozitatea aşa cum nici nu te aştepţi. Dacă crezi că Îl poți păcăli, oferind ceva aproapelui tău doar pentru bifă, să știi că nu merge. Doar atunci când dăruiești ceva din toată inima, primești înapoi de o sută sau chiar de o mie de ori mai mult.

Un fragment din cartea lui Deepak Chopra “Cele șapte legi spirituale ale succesului” despre puterea darului vă va ajuta să înțelegeți pe deplin acest adevăr. Se pare că totul este foarte simplu, trebuie doar să nu vă zgârciți în a face fapte bune.

Atunci când întâlniți pe cineva, în tăcere îi puteți oferi o binecuvântare, o urare de fericire, bucurie și o mulțime de zâmbete. Acest tip de dăruire tăcută are o forță enormă.

Unul dintre lucrurile utile pe care le-am învățat în copilărie și pe care i-am învățat și pe copiii mei este să nu mergi niciodată acasă la cineva cu mâna goală, fără măcar un mic cadou.

Ați putea întreba: “Cum pot da altora, dacă momentan și eu am lipsuri?”

Puteți aduce o floare. O singură floare.

1

Puteți aduce o vedere sau o felicitare, care vor spune ceva despre sentimentele pe care le aveți față de persoana la care ați venit.

2

Puteți aduce un compliment.

3

Puteți aduce o rugăciune…

4

Luați hotărârea de a da oriunde aţi merge, pe oricine ați întâlni.

Cu cât mai mult dați, cu atât mai multă încredere câștigați, datorită efectului minunat al acestei legi. Iar atunci când primiți mai mult, va crește şi capacitatea dvs de a oferi mai mult.

Noi suntem bogați de la natură, pentru că natura ne sprijină orice nevoie și dorință. Noi nu pierdem nimic, deoarece esența noastră constă în potențialitate pură și posibilități infinite.

Fiecare dintre noi este bogat deja în interior. Dacă toată lumea ar învăța să dea și să dăruiască, dar nu să strângă la ciorap, bunătățile lumii ar ajunge la toți. Problema sărăciei ar dispărea în mod automat. Împărtășiți aceste gânduri incredibil de înțelepte cu prietenii dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: