_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Consumând doar cu o lingură din acest remediu înainte de dejun și prânz veți avea articulații mai fortificate!

Din păcate cu înaintarea în vârstă cu toții suntem afectați de durerile de articulații. Unii resimt simptomele la o vârstă foarte înaintată, iar alții încep să sufere mult mai devreme. Acest lucru se poate întâmpla din diverse motive: munca fizică grea, tulburările metabolice, schimbările hormonale, factorii ereditari…

Dar există multe remedii naturiste pentru a ajuta articulațiile, uneori chiar mai eficiente, decât medicamentele scumpe.

народное средство для восстановления суставов

Remediul naturist pentru articulații propus astăzi de Perfect-ask.com are un efect puternic de fortificare și este antiinflamator, crește elasticitatea ligamentelor, echilibrează metabolismul, alimentează sângele cu substanțe nutritive.

Cum să vă fortificați articulațiile

Ingrediente

 • 1 kg de miere
 • 10 linguri de semințe de in
 • 50 g de semințe de dovleac crude curățate
 • 5 linguri de semințe de susan măcinate
 • 3 linguri de stafide
 • 50 g de semințe de floarea soarelui curățate
 • 50 g de tărâțe

семечки тыквы, льна, кунжута

Mod de preparare și administrare

 1. Amestecați toate ingredientele într-un bol mai mare.
 2. Puneți compoziția într-un recipient de sticlă cu capac și păstrați-o în frigider.
 3. Consumați câte 1 lingură cu 20 de minute înainte de dejun și prânz.
 4. Înainte de a consuma acest remediu, asigurați-vă că nu sunteți alergici la vreun ingredient.

Acest remediu este plăcut la gust și totodată foarte folositor pentru creșterea imunității. Toate ingredientele sunt o bogată sursă de vitamine și substanțe minerale care dau energie organismului.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: