_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Compresă din ghimbir şi miere de albine: tratează tusea şi elimină lichidele din plămâni în doar o singură noapte!

În ciuda faptului că răceala şi tusea sunt unele din cele mai inofensive boli, ele totuşi sunt cauza a multe neplăceri pentru noi. Tusea ne împiedică să ne concentrăm şi îi irită pe cei din jur. Şi chiar dacă ziua reuşim cumva să îi facem faţă, atunci tusea de noapte este într-adevăr infernală

Copiii sunt cei care suferă cel mai mult de răceală şi tuse, dat fiind că imunitatea lor nu este suficient de puternică pentru a lupta cu viruşii.

S-ar părea că un sirop de tuse este soluţia perfectă, însă majoritatea dintre aceste produse farmaceutice nu fac decât să blocheze receptorii care transmit spre creier semnalul că organismul are nevoie să tuşească. De regulă aceste siropuri conţin codeină şi dextrometorfan, care sunt principalele ingrediente împotriva tusei, însă ele provoacă anumite efecte secundare, cum ar fi somnolenţa, durerile de cap sau tahicardia.

Redacţia noastră vă recomandă să încercaţi o compresă naturală, reţeta căreia am pregătit-o pentru dvs.

tri-dut-con-ho-tieu-dam-trong-phoi-chi-sau-1-dem-su-dung2-mj66xwqknww25pvp1dwddkt9e3mn8my9r25k23ttyu

Ce reprezintă compresa de ghimbir şi miere de albine?

Mierea de albine este foarte des folosită pentru tratamentul a o mulţime de probleme de sănătate, începând cu pielea uscată şi terminând cu detoxifierea organismului. Ea poate fi de asemenea folosită şi pentru tratamentul tusei, căci ajută la eliminarea lichidelor din plămâni. Ghimbirul este şi el un eficient luptător cu o mulţime de boli, în special datorită proprietăţilor sale antiinflamatorii.

Ingrediente

 • miere de albine
 • ghimbir
 • ulei de măsline
 • un şerveţel de hârtie
 • tifon
 • făină
 • plasture

Instrucţiuni

 1. Amestecaţi făină cu ghimbir mărunţit şi puţină miere de albine, astfel încât să obţineţi un amestec potrivit pentru compresă, care să nu se lipească de mâini.
 2. Adăugaţi puţin ulei de măsline, presuraţi puţină făină pe masă şi întindeţi cu ajutorul sucitorului amestecul obţinut.
 3. Aşezaţi turta obţinută pe un şerveţel, apoi înfăşuraţi-o în tifon.
 4. Lipiţi compresa de piept sau de spate cu ajutorul plasturelui, apoi îmbrăcaţi pijamaua.

Copiii trebuie să ţină această compresă timp de 2-3 ore înainte de somn. Maturii pot ţine compresa întreaga noapte. Să aveţi în vedere că organismul va transpira abundent în timp ce îi va fi aplicată compresa. Această metodă nu are efecte secundare, unicul lucru de care trebuie să vă asiguraţi e ca pielea copiilor să nu devină iritată din cauza compresei.

Dacă veţi urma procedura întocmai, compresa aplicată copilului cu 2-3 ore înainte de somn vă va asigura tuturor o noapte liniştită. Aveţi grijă de sănătatea dvs. şi a celor din jur!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: