_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cinci gimnaste intră în scenă. Când începe muzica vei rămâne fără cuvinte!

Sincer, după modul în care intrau aceste fete pe scenă, am știut de la început că urmează ceva frumos. Hotărârea, sincronizarea și modul în care fiecare își repeta mișcările prin pașii făcuți deja mă trimiteau cu gândul la ceva nemaipomenit. Nu a trecut mult timp până să-mi demonstrez că nu mă înșelam.

În momentul în care muzica a pornit, deja îmi era greu să le urmăresc, în doar câteva secunde. Mișcările pe care le făceau erau amețitoare și modul în care au respectat coregrafia dădea de gol anii de muncă și experiența din spatele celor cinci domnișoare absolut fenomenale.

Am înțeles în urma acestui clip că gimnastica nu e pentru oricine, iar acest talent necesită un anumit har pe care fetele îl aveau nelimitat și erau gata în fiecare secundă, la fiecare pas, să îl ofere. Priviți și voi în ce mod au ales să o facă!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Marc’s Vaulting & Gymnastics Videos

Comentarii

Comentarii

error: