_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Charice Pempengco interpretează celebra piesă “All by myself”. Vei rămâne uimit de vocea tinerei!

Charice Pempengco, una dintre cele mai bune vocaliste din zilele de azi, interpretează o celebră piesă compusă de Eric Carmen în 1975, All by myself. Ceea ce veți auzi când veți da play la acest videoclip vă va tăia respirația. Vă veți înmuia pe picioare în doar câteva secunde, ascultând un grai ceresc, o zeiță, o adevărată comoară a muzicii și a artei.

Nici cei ce o acompaniau nu au rezistat melodiei și la minutul 3:00 impactul final s-a produs! Privește ce față face pianistul ce o acompania când solista ridică tonul pentru a surprinde sala. Este incredibil așa ceva. Sala toată a fost în delir în timp ce solista își trăia visul pe scenă.

O sală întreagă i-ar fi căzut la picioare în acele momente și întreaga lume ar fi urmat-o în infinit, doar pentru încă o melodie sau câteva minute în plus. Privește ce reacție a stârnit cântăreața în public!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ACINHO84

Comentarii

Comentarii

error: