_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cel mai nou dispozitiv de protecție. Este uimitor de greu de detectat și este sigur 100 %!

 

Acesta este un dispozitiv pe care trebuie neapărat să-l aveți la îndemână în zilele de azi. Este cea mai nouă invenție în materie de siguranță și te poate ajuta în situațiile cele mai delicate. Este un sistem de alarmă foarte bine pus la punct ce transmite semnale de alarmă printr-o singură apăsare de buton.

Este conceput în așa fel încât să poată trimite sms-uri de urgență familiei și prietenilor și să poată declanșa o alarmă atunci când apăsați pe buton. Este special dedicat femeilor, pentru a minimiza cât de mult se poate numărul de atacuri asupra acestora.  Cu un astfel de dispozitiv vei fi în siguranță oriunde te vei afla și imediat ce te simți în pericol poți acționa alarma.

Este foarte mic, foarte util, asemănător cu o monedă. Poate fi atașat oricărei haine, cu ajutorul clemei sale sau poate fi purtat  ca un colier. Este cel mai probabil să nu fie observat de cei din jur, crezând că este un simplu accesoriu, cum ar fi o broșă. Însă o simplă jucărie în ochii altora poate reprezenta viața pentru tine în unele situații.

Privește videoclipul de prezentare a acestui produs și decide singură cât de importantă este pentru tine această piesă de rezistență!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ROAR for Good

 

Comentarii

Comentarii

error: