_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cel mai minunat duet din lumea muzicală. Ghici cine i se alătură lui Freddie Mercury în acest duet?

În anul 1988 întreaga lume muzicală a avut parte de unul din momentele de glorie. Freddie Mercury interpreta o piesă celebră și s-a trezit de-odată cu o persoană incredibilă alături, care dorea să facă un duet. Privește în videoclip despre ce este vorba și primește reacția întregului public la așa ceva!

Alături de Freddie Mercury a urcat pe scenă cântăreața de marcă Montserrat Caballe, o adevărată zeiță a muzicii, iar cei doi au dat dovadă ce înseamnă să cânți din suflet și să trăiești din acest lucru, pentru acest lucru și prin el. Este incredibil ceea ce au reușit să facă cei doi artiști pe scenă. Privește!

Vocea cântăreței combinată cu apariția și prestanța scenică de care dă dovadă idolul rock-ului, Freddie Mercury, aduc împreună clipe de neuitat și creează cu adevărat valoare, valoare la care mulți dintre cântăreții de azi ar putea să se raporteze. Iată despre ce este vorba atunci când cânți cu adevărat pentru public și pentru a simți că trăiești!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Gega Chachava

Comentarii

Comentarii

error: