_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cei doi frățiori gemeni sunt așezați pe covor. Nu te vei mai putea dezlipi de ecran după ce vei vedea asta!

Mama își pregătea gemenii pentru o minunată ședință foto. I-a pus pe amândoi pe covor, i-a băgat într-o eșarfă și a rotit eșarfa în jurul lor, așa încât puișorii arătau ca într-un cuib de păsărele. Cadrele pe care a reușit să le surprindă fotografa au fost absolut uimitoare.

La primul cadru afișat în videoclip am realizat că nu voi putea să nu mă uit până la final. La al doilea cadru deja mă îndrăgosteam de ei. La al treilea cadru mama lor s-a gândit sa înfrumusețeze un pic peisajul, așa încât le-a prins pruncilor câte o bentiță de lână cu o floricică pe cap și poza a ieșit mirobolant.

Te vei îndrăgosti instant de ei și nu te vei putea desprinde de ecran până nu vei termina videoclipul. De la cadru la cadru vei schimba diverse stări și vei aștepta cu emoție să vezi ce se mai întâmplă, cum mai pozează bebelușii. Iată întregul videoclip, pentru a te bucura de aceste două perle!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Anamaria Brandt Photography

Comentarii

Comentarii

error: