_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cea mai simplă modalitate de a scăpa de țânțari!

Dacă casa dvs. se află în apropierea unei păduri sau a unui lac, acest fapt înseamnă că țânțarii sunt ca la ei acasă. Mușcăturile de țânțari sunt inofensive, dar neplăcute. Deși uneori pot fi periculoase, deoarece țânțarii pot fi transmițători de infecții. Astăzi vă propunem câteva sfaturi de a scăpa de țânțari.

Iată câteva metode eficiente

1. O sută de grame de camfor sau valeriană puse deasupra unei surse de căldură, vă va ajuta să scăpați de muște și țânțari chiar și într-o încăpere mai mare.

2. Tăiați mărunt frunze proaspete de prun sălbatic sau aronia și frecați părțile neacoperite ale corpului.

3. Sunt eficiente și uleiurile de cuișoare,busuioc, anason, eucalipt. Aplicați soluția pe piele (5-10 picături la un pahar de apă) sau picurați-le pe o sursă de căldură – rug, șemineu, lumânare sau o tigaie încinsă. Picurați puțin din aceste uleiuri pe o bucată de vată și puneți-o pe fereastră.

4. Puneți rămurele proaspete de soc sau de roșii în cameră, acestea sperie țânțarii.

5. Dacă doriți să stați în aer liber, puneți pe foc rămurele de ienupăr.

6. Mirosul de ulei de cedru îndepărtează nu doar țânțarii, dar și muștele și gândacii.

7. Nici o insectă nu se va atinge de dvs. dacă vă veți spăla cu infuzie din rădăcini de pelin (turnați 1.5 litri de apă pentru câteva rădăcini de pelin, fierbeți-le și lăsați-le să se infuzeze 20-30 de minute).

8. Dacă s-a defectat dispozitivul antițânțari, nu vă grăbiți să cumpărați altul. Turnați într-un recipient 100% de extract de eucalipt, iar țânțarii vor uita drumul spre casa dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: