_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ce spune mărimea palmelor despre personalitatea ta

Despre cei care se pricep bine la meșterit sau la reparat orice prin casă, se spune că au mâini de aur. Dar cei care reușesc doar să strice sau să scape lucrurile pe jos sunt numiți neîndemânatici. Astăzi noi vom oferi cititorilor noștri oportunitatea de a-și crea propriul profil după dimensiunea palmei… Da-da, nu numai lungimea degetelor poate spune adevărul despre dvs.

Pentru a face acest test nu veți avea nevoie nici măcar de riglă. Totul este simplu: încercați să măsurați cu palma distanța de la cot până la articulația palmei celeilalte mâini. Dacă ați reușit să ajungeți, înseamnă că aveți o palmă mare, dacă nu – înseamnă că aveți palma mică.

mana
Palme mici

Cei care au palmele mici sunt aventurieri, nu pot sta în loc, se dau în vânt după călătorii și de regulă le place mult să riște. Aceste persoane nu-și pierd timpul cu lucrurile mărunte, concentrându-se pe lucruri globale. Lipsa de atenție face ca astfel de oameni să repete mereu aceleași greșeli.

Mai mult decât atât, cei care au palme mici, sunt persoane destul de pragmatice. În cadrul dezbaterilor ei se bazează pe fapte concrete și logică. Astfel de oameni se apucă ușor de treabă. Deși deseori temperamentul și entuziasmul lor le joacă festa.

Palme mari

Dacă mărimea palmei dvs este peste medie, cel mai probabil că sunteți un perfecționist care nu a avut probleme cu matematica în școală. Vă place să munciți timp îndelungat asupra unui proiect sau să descifrați cele mai mici detalii. Cu termenii de executare a sarcinilor nu prea vă descurcați, cu toate acestea, în ceea ce privește calitatea muncii – nu aveți seamăn.

De altfel, oamenii cu mâinile mari percep destul de acut realitatea și iau totul la inimă. Astfel de persoane deseori pun pe primul plan problemele altora în detrimentul celor proprii. Și curios este faptul că ei sunt conștienți de acest lucru, dar nu sunt în stare să schimbe ceva.

V-ați regăsit în acest test? Vreți să vă distrați prietenii cu ceva interesant? Împărtășiți cu ei acest test distractiv pentru a le trezi amuzamentul.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: