_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Ce am învățat de la femeile din Germania

Se poate vorbi ore în șir despre aspectul exterior și cultura nemțoaicelor, dar ele au ceva care poate fi învățat. De fapt, la fel ca și în cazul altor naționalități. După trei ani de comunicare intensă cu nemțoaicele, am învățat lucrurile pe care vi le prezentăm în continuare.

Kim Ackermann

1. Să nu priviți bărbatul ca pe o modalitate de soluționare a problemelor materiale sau psihologice.

Nu este vorba despre emancipare sau dorința de a domina, ele pur și simplu țin minte că omul nu este veșnic. Bărbatul poate pleca, poate da faliment, poate fi inactiv, poate să moară. Dacă nu se învață să-și rezolve toate problemele de sine stătător până a se întâlni cu un bărbat, mai târziu poate fi și mai dureros. Patima se stinge repede și apare obișnuința. În viața de fiecare zi bărbatul deseori poate fi indispus (este firesc). El nu va rezolva în acel moment psihotraumele tale interioare. Sunteți doi maturi care trebuie să faceți viața mai ușoară unul pentru altul, iar nu să adăugați probleme.

2. Vedeți în sine mai mult decât o mamă și o soție

Nu, ele nu sunt niște copii înflăcărați și nu diminuează valoarea maternității sau a căsătoriei, după cum pare la prima vedere. Majoritatea dintre ele își doresc dragoste, confort familial și copii. Pentru ele acesta nu este un scop pentru toată viața. Ele sunt gata să accepte că acest lucru nu se va întâmpla în general, din motive diferite. Infertilitatea unuia dintre parteneri, frica (de exemplu, după moartea partenerului sau a primului copil), nu a mai întâlnit persoana cu care ar putea stabili relații serioase etc. În jargonul local demult nu mai există expresia de „femeie bătrână”. Aici femeia este aceeași personalitate ca și bărbatul. Dacă bărbatul care nu a întemeiat o familie din diferite motive și nu are copii, este considerat un „lup bătrân”, iar ea „o leoaică bătrână”, și nu o persoană nefericită. Dacă totuși au reușit și în casă răsună glasuri de copii, atunci nemțoaica de nivel mediu nu își va depozita prea departe preferințele sale anterioare. Da, ea este mamă și soție, dar ei îi place să meargă cu bicicleta, să călătorească, să-și facă tatuaje. Ea are o mulțime de interese personale, independent de copii și soț. De aceea este foarte important ca ea să se simtă o personalitate în orice postură.

3. Fiți mai simple

Nemțoaicele foarte rar provoacă intrigi. Dacă nu le place ceva, de exemplu, la bărbat, ele o spun direct: „Mie nu îmi place acest lucru. Ce facem?”. Dacă se lenevește să meargă la întâlnire cu o prietenă, ea nu inventează diferite motive, dar ea așa și scrie: „Mie îmi este lene să ieșim în oraș. Scuze.” Dacă ea este sleită de puteri și este în depresie, ea nu se chinuie prea mult, ci merge la medic și spune: „Doctore, eu mor, sunt stresată, scrieți-mi concediu medical pentru o săptămână.” Dacă îi este incomod în pantofi, ea nu îi poartă și încalță niște balerini sau adidași.

4. Fiți mai naturale

Da, în această privință unele dintre ele exagerează, dar în general atitudinea față de exteriorul său este sănătoasă. Dacă nu este o ieșire la teatru sau la nuntă, atunci poartă un machiaj natural sau este fără machiaj, pantaloni comozi și încălțăminte fără toc. Important este să le fie comod. Inițial îmi părea antifeminin, dar mai târziu am observat o categorie de nemțoaice care au demonstrat că și în așa ținută pot fi atrăgătoare. Pantalonii pot fi comozi, dar eleganți, iar rujul roșu este înlocuit cu niște cercei sau o brățară elegantă. Părul sănătos și îngrijit este elementul principal al imaginii unei femei.

5. Nu interveniți în vieți străine

Nu fac acest lucru, chiar dacă sunt rugate. Stau față în față cu ea și o întreb: „Dacă cum aș putea proceda în acest caz”. Ea răspunde: „Dragă, tu ce ți-ai fi dorit? Iată așa și procedează”. Par a fi nedumerită – „Bine, dar de ce el/ea a procedat în acest fel?”. Nemțoaica mă privește și îmi răspunde liniștit: „Nu știu de ce. Poate o/îl întrebi? Apropo, ai fost la noul film al lui George Clooney?”. Merită să o spun că timp de trei ani cât am stat în Germania, nici o femeie nu m-a întrebat „De ce nu ești căsătorită/încă nu ai născut/de ce nu ai un prieten?”. Chiar și câți ani am sunt întrebată foarte rar și foarte delicat. Lor nu le place să vorbească despre viața personală a altor persoane. Cu excepția dacă este o persoană foarte apropiată. Pe de o parte pare a fi lipsă de afecțiune, dar pe de altă parte, peste o perioadă am înțeles că este o abordare corectă. Este suficient să povestească despre trăirile sale interioare mamei (surorii, celei mai bune prietene), iar discutarea unei vieți străine este pierdere de timp. Viața personală, de asta și este personală, ca singură să hotărăști pentru tine cum să procedezi.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: