_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Câțiva ani în urmă tatăl a sfătuit-o să-și securizeze locuința anume așa. Funcționează!

Multe persoane consideră că pentru a securiza locuința de răufăcători trebuie să se cheltuie sume enorme de bani. Deseori, însă, trebuie doar de modernizat puțin sistemul încuietorii din casă.

Marianna Harrison este agent imobiliar în Texas, SUA. Recent pe pagina ei de pe o rețea de socializare a dezvăluit un secret genial, pe care trebuie să-l cunoască fiecare proprietar. Acest sfat a fost apreciat deja de mai mult de 250.000 de persoane. Trebuie să-l cunoașteți și dvs!

Mulți ani în urmă, când s-a mutat în primul său apartament, tatăl ei i-a dat acest sfat. A venit la fiica sa în vizită și a schimbat toate șuruburile de la încuietoarea ușii.

De fapt, mulți lăcătuși folosesc șuruburi cu o lungime de mai puțin de 1.5 cm. Acest fel de încuietori pot fi ușor sparte. Tatăl a înșurubat șuruburi de 10 cm, care nu doar că au trecut de tocul ușii, dar au intrat și în perete. Priviți cât este de mare diferența dintre ele.

m2

O astfel de încuietoare nu va fi spartă cu una cu două! Până răufăcătorul se va gândi cum și ce să facă, va fi deja prea târziu – va fi demascat.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Marianna Harrison

Comentarii

Comentarii

error: