_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Barbra Streisand se pregătește să interpreteze o piesă, însă are parte de o surpriză uluitoare. Vezi cine i se alătură!

Barbra Streisand intră pe scenă cântând preafrumoasa piesă “Memory”, însă la un moment dat se întâmplă ceva uimitor. Până și marea cântăreață rămâne șocată la apariția virtuală a partenerei de duet. Privește să vezi despre cine este vorba!

În timp ce cânta pe scenă înfocată și sala o asculta în liniște, Barbra Streisand a avut un moment de respiro, iar alături de ea a început să freamăte versurile piesei marea Susan Boyle. La minutul 2:55 întreaga scenă sare în aer și ropote de aplauze se pogoară asupra mirificelor voci ce înduioșează până și cele mai de gheață suflete.

Iată un duet ce doar odată în viață v-a fost dat să ascultați!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: MrAeden

Comentarii

Comentarii

error: