_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Bărbatul afirmă că trăiește în această rulotă mică. Dar atunci când arată ce este înauntru toți rămân uimiți!

Faceți cunoștință cu Paul Elkins. Paul este gata să vă demonstreze că, indiferent de cât de mică este casa dvs, există modalități de utilizare mai eficientă a spațiului. Paul a călătorit în jurul țării în “rulota sa miniaturală.” Este o rulotă absolut minusculă care crează impresia că stochează doar câteva din lucrurile sale, dar Paul explică faptul că el chiar locuiește în interior.

Paul a cheltuit în total suma de 150 de dolari pentru a face această casă mobilă. El a folosit câteva semne canelate din plastic reciclate, câteva scânduri de pin, bandă adezivă, șuruburi, coliere din plastic, și o bicicletă veche cumpărată cu 20 de dolari. Dar, ce este înăuntru? Izolație termică, aragaz, o chiuvetă făcută dintr-o tavă, rafturi, un pat, becuri LED și o trapă pentru fum!

Priviți filmulețul video de mai jos și convingeți-vă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error: