_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această mască este denumită ”Minus 10 ani”. Are un efect de întinerire uimitor!

Este o rețetă miraculoasă pentru femeile care vor să arate mai tinere și le plac remediile naturiste. Se prepară și se utilizează foarte ușor, totodată este foarte eficientă.

De ce să mergeți la saloanele de frumusețe și să cheltuiți o mulțime de bani, dacă puteți face măști eficiente și acasă. Încercați această mască și veți fi mulțumite.

Aveți nevoie de 

  • 1/3 de banană coaptă
  • 1 linguriță de praf de ghimbir și suc proaspăt de ghimbir
  • 2 lingurițe de ulei de măsline (ulei de avocado, de migdale, de oregano etc., după preferințe)
  • 1 albuș bătut spumă

Mod de preparare și utilizare

  1. Pisați banana și adăugați ghimbirul și uleiul de măsline.
  2. Amestecați masca cu albușul de ou pînă obțineți o pastă omogenă.
  3. Aplicați pasta într-un strat subțire pe față (gât, decolteu). Țineți masca până se usucă puțin și apoi aplicați încă 2-3 straturi. Ultimul strat țineți-l 10-15 minute.
  4. Înmuiați masca cu apă abia călduță și spălați-o cu apă aproape rece.
  5. Aplicați pe piele o cremă fină și hidratantă.

Veți simți imediat efectul aceste măști. Are un efect de tonifiere și lifting uimitor. Masca este denumită „minus 10 ani”. Această mască trebuie aplicată o dată, doar pentru a obține un efect rapid.

Dacă doriți să faceți un tratament de întinerire, atunci faceți 10 măști, dar nu mai des decât o dată la 5-6 zile.

Fiți mereu tinere și frumoase!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: