_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Balansoare de grădină – un colțișor liniștit de relaxare în natură

O terasă sau un spațiu de odihnă amenajat în spatele casei pare lipsit de viață dacă nu are un balansoar. Este locul preferat de odihnă atât pentru copii, cât și pentru maturi. Puteți monta un balansoar mai modest sau mai sofisticat, dar important este să fie confortabil și să se integreze în decorul din jur. După o zi sau o săptămână istovitoare de muncă este cel mai potrivit colțișor pentru relaxare.

1

Vă propunem câteva idei de balansoare, iar dvs le veți ajusta după dorință și în corespundere cu designul locului.

Balansoar sub cerul liber
2

Balansoar din lemn3

Balansoar de tip pat4

Balansoar din paleți5

Balansoar în stil romantic agățat de copac6

Balansoar în formă sferică7 8 9

Balansoar în mijlocul naturii10

Balansoar confortabil la terasă11

Balansoar în stil rustic12

Balansoarele pot fi de la cele mai simple până la cele mai sofisticate, însă dvs alegeți-l pe cel în care vă simțiți cel mai bine.

.

Sursa: Casepractice.ro

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: