_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Băiatul său a decedat, iar ea a hotărât să doneze organele. Astăzi întâlnește o fată care poartă inima fiului ei…

Copilul acestei femei s-a născut cu o gravă boală și a decedat după doar șapte luni de viață, iar această întâmplare s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. Ea, îndurerată peste măsură fiind, a decis să doneze organele copilului ei și să ofere șansa la viață altor copii aflați la nevoie.

Astăzi se întâmplă ceva crucial în viața ei. O să observi femeia plângând și neputând să se abțină, din cauza că întâlnește o fată, fata ce-i poartă inima fiului său în piept. Privește cum reacționează femeia când o vede pe aceasta!

În urmă cu ceva timp mamele celor doi s-au întâlnit pentru prima dată, s-au îmbrățișat și nu au mai contenit din plâns, iar acum este rândul ca mama băiețelului Lukas să o întâlnească pe Jordan, fetița care îl poartă pe Lukas mai departe și are îi redă viața printr-un zâmbet cuceritor.

Mama lui Lukas pune mâna pe stetoscop și în momentul în care îl plasează pe pieptul fetiței o bușește plânsul adânc. Privește și tu ce emoționant este acest moment!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: CNN

Comentarii

Comentarii

error: