_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Amidonul împotriva Botox-ului: masca perfectă pentru tenul matur ce prezintă urme de oboseală.

Schimbările tenului provocate de înaintarea în vârstă nu bucură deloc femeile. De îndată ce sunt observate primele semne ale îmbătrânirii, doamnele doresc cât mai rapid să scape de ele. Pentru aceasta sexul frumos apelează la diferite servicii cosmetice și proceduri efectuate cu botox, servicii furnizate de saloanele de înfrumusețare, ajungând chiar și sub cuțitul chirurgilor plasticieni.

Dar acestea pot fi evitate, puteți scăpa de riduri și fără aceste sacrificii. Încercați să faceți o mască cu amidon, perfectă pentru tenul matur cu semne de oboseală.1

Veți avea nevoie de:

  • 1 – 1.5 linguri amidon de cartof
  • 5 linguri suc de morcov
  • 1 lingură de smântână
  • apă

Puneți amidonul într-un vas și turnați peste el jumătate de pahar cu apă. Puneți amestecul într-o cratiță.

Turnați peste amestec jumătate de litru de apă clocotită și puneți la foc. Fierbeți până devine mai consistent.

 

Adăugați sucul de morcov și smântâna. Amestecați bine și lăsați să se răcească. Aplicați un strat subțire pe față și lăsați 20-25 de minute. Restul soluției se păstrează în frigider.

Spălați bine fața cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă.

Utilizați această mască în fiecare seară în decurs de 3 zile. Procedura se repetă peste o săptămână.

După câteva proceduri o să observați că tenul dvs va fi mai moale și mai finuț. De asemenea va fi mai hidratat și mai sănătos.

Împărțiți și prietenelor această rețetă minunată a măștii cu amidon!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: