_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Aflând că aceasta e ultima zi de naştere a fiicei lor, părinţii au organizat o sărbătoare grandioasă!

Toţi membrii unei familii au o legătură tainică şi veşnică. Oricare ar fi relaţiile dintre ei şi oricât de multe certuri ar avea, totuşi familia are o importanţă covârşitoare pentru oricine. Dacă familia are o bucurie, toţi membrii o împărtăşesc împreună şi o înmulţesc astfel de multe ori. La fel se întâmplă şi atunci când apare un necaz: toţi se susţin reciproc şi încercarea devine mai uşoară. Din păcate familia lui Ryan şi Heidi, despre care vom vorbi astăzi, a trecut printr-un eveniment tragic. Fetiţa lor, Lila, s-a îmbolnăvit grav. Copila are doar 5 anişori, dar deja de 3 ani luptă cu cancerul. Din păcate această luptă nu este victorioasă. Nu demult a fost ziua ei de naştere, probabil ultima din viaţa ei, şi părinţii au decis să facă o sărbătoarea de neuitat…

1

Medicii spun că organismul slab al fetiţei nu va mai suporta chimioterapia şi, pentru că boala nu s-a lăsat învinsă, ea va mai trăi doar câteva luni.

2

Pentru a face o zi de naştere de poveste pentru fiica lor, Ryan şi Heidi au creat un grup pe Facebook în care au relatat istoria lor…

3

Părinţii au obţinut ajutorul unor oameni de afaceri, al voluntarilor şi al oamenilor simpli. Pe 31 iulie a avut loc grandioasa petrecere.

4

Pentru că fetiţa nu va avea niciodată bal de absolvire şi nici nuntă, această petrecere le-a inclus pe toate…

5

Toate cheltuielile au fost acoperite din donaţiile benevole venite din toate colţurile Statelor Unite.

6

În timpul sărbătorii Lila era Cenuşăreasă, iar în jurul ei s-au adunat toate celelalte prinţese din Disney.

7

Tatăl a “cerut inima” copilei şi a dansat cu ea un adevărat dans al mirilor, pentru ca fetiţa să simtă ceea ce nu se va petrece niciodată în viaţa ei.

8

Ryan spune: “Noi n-am fi putut să luptăm pentru sănătatea ei şi să organizăm această sărbătoare fără ajutorul a o mulţime de oameni. Vă mulţumim tuturor! Totul a fost făcut pentru zâmbetul unei fetiţe mici.

9

Şi ea chiar a zâmbit…

10

Este o istorie care mişcă cele mai adânci coarde ale sufletului. Este greu să-ți stăpânești lacrimile atunci când afli despre aşa ceva. Asemenea istorii trebuie cunoscute cât mai larg ca să însufleţească şi să încurajeze cât mai mulţi oameni!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: