_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Adormi în doar 60 de secunde: o metodă unică de a adormi rapid

Se întâmplă uneori să vă întindeți doar pe pat și imediat să adormiți. Atunci când sunteți mort de oboseală, adormiți imediat și nici nu reușiți să vă mai gândiți la ceva.

Însă oboseala fizică diferă de cea mentală, care este o suprasolicitare nervoasă și vă poate împiedica să aveți un somn sănătos și să adormiți repede. De obicei când sunteți într-o stare emoțională agitată este greu să adormiți.

Probabil ați observat că înainte de evenimente mai deosebite vă este greu să adormiți, puteți să încercați să adormiți chiar și câteva ore la rând, dar e în zadar. Nu aveți parte de odihnă, relaxare și un somn sănătos.

сон

Pentru a adormi este important să echilibrați ritmul cardiac. Bătăile regulate ale inimii vor micșora nivelul adrenalinei în sânge și creierul va înțelege că poate să adoarmă.

Puteți face acest lucru prin diferite metode cum ar fi meditațiile, băile relaxante sau un masaj ușor. Toate acestea au un efect pozitiv, însă există o metodă mult mai simplă. Este cunoscută printre yoghinii indieni de mai mult timp și se numește „4-7-8”. Această combinație de cifre se memorizează ușor și este cheia adormirii rapide.

Cum să adormiți mai repede

  1. Inspirați liniștit pe nas timp de 4 secunde.
  2. Rețineți respirația pentru 7 secunde.
  3. Expirați lent pe gură timp de 8 secunde.

Nici nu veți reuși să realizați cum ați adormit. Această metodă este eficientă, nu doar când trebuie să adormiți repede. Persoanele cu prea multe griji își vor aranja cu ușurință gândurile și vor reduce din emoții cu ajutorul unei respirații corecte.

Organismul poate fi ușor controlat, încercați să experimentați. Metoda „4-7-8” este eficientă în orice situații când aveți nevoie de relaxare.

Dormiți dulce și aveți grijă de sistemul dvs nervos!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: