_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/01/","Post":"http://fasingur.com/6-lucruri-care-nu-se-vor-demoda-niciodata/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact/","Attachment":"http://fasingur.com/sfaturi-pentru-curatarea-masinii-de-spalat-de-murdarie-si-miros/15583642_10774-e1469350673113/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-com-smartadviser-inpost/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acum veți avea semnal Wi-Fi mult mai bun în orice colț al casei!

Acum, aproape fiecare dintre noi avem în casă un router Wi-Fi. Este mult mai comod decât internetul prin cablu. Dar, de multe ori apare o problemă. În unele camere semnalul este excelent, iar în altele – semnalul transmis de router aproape că nu ajunge la PC-ul sau laptopul dvs. Această situație poate fi ușor rezolvată într-un mod foarte interesant și ieftin.

wi

Așa dar, în videoclipul de mai jos veți vedea cum puteți face un dispozitiv cu ajutorul căruia routerul dvs. va transmite un semnal Wi-Fi foarte bun în toată casa.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Хитрости жизни

Comentarii

Comentarii

error: