_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Aceștia sunt cei mai drăguți gemeni. Privește-i ce fac!

Această familie trebuie să fie una dintre cele mai fericite familii. Cu așa copii cred că nici nu au cum altfel. Gemenii aceștia sunt absolut bestiali. Pe lângă frumusețea orbitoare pe care o posedă copilașii, stai să vezi cât de ștrengari sunt.

Mama lor îi trimite la culcare și iată ce se întâmplă. În acel moment aventura începe. Copiii se ridică și încep să alerge spre camera lor, iar în momentul în care ajung în cameră urmează proba de baraj. Ei sunt nevoiți să se cațere până în pătuț. Se pare că nu au făcut asta pentru prima oară.

Privește cât de îndemânatici sunt atunci când trebuie să urce în pătuț! Cât de drăguți sunt copilașii aceștia. Îți va veni să îi mănânci de drăguți ce sunt. Privește-i cât de frumos se pun la somnic și cât de ascultători sunt când părinții lor le zic să se întindă în pătuț și să se pună la somn!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Family Fun Pack

Comentarii

Comentarii

error: